Impresszum/ÁFF

Impresszum

Az oldal üzemeltetői:
TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft.
Sándor László – Designer
Bagi László – Webfejlesztő

Székhely: 7800 Siklós, Köztársaság tér 8., 1. emelet 4-5. iroda

Telefon:  +36 1 770 7007

E-mail: info(kukac)ttf-siklos.hu

Web: www.mmk-allas.hu

A céget bejegyző hatóság: Baranya Megyei Cégbíróság (7623 Pécs, Rákóczi út 34.)

Cégjegyzékszám: 02-09-080316

Adószám: 24696144-2-02

Tárhelyszolgáltató:  www.fastcomet.com, 350 Townsend Street Suite 300 – #846 San Francisco, California 94107 USA

Nyilatkozat

A honlapon található írások, fotók, adatok, címek, telefonszámok, elérhetőségek, csak külön, a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. írásos beleegyezésével, illetve a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. külön kérése alapján szerepeltethetőek cégkeresőkben, cégregiszterekben, internetes tudakozókban és egyéb nem közvetlenül a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. szolgáltatásaihoz kapcsolható gyűjtő oldalakon, tudakozókban, illetve kereső oldalakon.

Általános felhasználási feltételek

Ezen felhasználási feltételek határozzák meg a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. www.mmk-allas.hu honlaphoz való hozzáférést, illetve annak használatát. Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Felhasználási Feltételeket (ÁFF) a honlap használata előtt. A honlap használatával Ön az ÁFF-fel egyetért és elfogadja azt. Amennyiben a felhasználási feltételekkel nem ért egyet, úgy nem jogosult a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. honlapjának használatára.

www.mmk-allas.hu  honlap tulajdonosa a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. A honlapon található teljes tartalom, leírás, az oldalt alkotó képek, anyagok, összeállítások, funkciók grafikai és technikai megvalósítása szerzői jogvédelem alatt állnak és a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. kizárólagos tulajdonát képezik.

A TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. minden lehetséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a honlapján megjelenő információk mindenkor megfeleljenek a valóságnak. Mindazonáltal az esetlegesen előforduló hibákért, hiányosságokért elnézésüket, illetve megértésüket kérjük.

A TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. fenntartja a jogot a weboldal tartalmának előzetes bejelentés nélküli változtatására, valamint a honlapra már felkerült adatok, információk kiegészítésére, illetve azok visszavonására. A TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. kizárja a felelősséget az olyan károkért, amelyek a helytelen, hibás vagy hiányos tartalomból erednek. A honlapot a felhasználók kizárólag saját felelősségükre használhatják.

A TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. a saját honlapjáról elérhető, harmadik fél által felhelyezett tartalmakra és internetes oldalakra mutató linkeket helyezhet el, azonban a harmadik fél által elhelyezett tartalmakért, illetve internetes oldalakért semmiféle felelősséget nem vállal, nem felel továbbá az ezen oldalak tartalmának használatából eredő kárért, felelősségét ezekért kizárja.

A felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi, hogy a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. nem felelős a felhasználó számítógépében bekövetkezett hibáért, vírus által okozott kárért vagy bármilyen adatvesztésért, továbbá a felhasználó számítógépéhez illetve hálózatához való jogosulatlan hozzáférésért.

A TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani, másolni, újraközölni, terjeszteni vagy tárolni. Ugyancsak tilos a tartalomból eredő illetve azon alapuló bárminemű anyag vagy mű készítése, átdolgozása, ideértve a betűtípusok, ikonok, gombok, linkek, szöveg, grafika, logó, fotó, hang-, kép-, és videóanyag készítését, előzetes engedély nélküli felhasználását.

Az adatok semmilyen robot vagy automatikus motor útján nem tölthetők le a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. oldaláról. A honlap tartalmának bármilyen jellegű felhasználásához a TENKES-TÉRSÉGI FOGLALKOZTATÓ Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges. A felhasználónak tiszteletben kell tartania a tartalomhoz kapcsolódó összes szerzői és más jogot.